De vakantie is al weer even achter de rug en we hebben al weer diverse optredens mogen verzorgen. Ons eerste Mic1optreden vond plaats op het Cultureel Zomerfestival in Voorburg. De weergoden waren ons minder goed gezind dan andere jaren, maar het enthousiasme van koor en publiek was er niet minder om!

Zaterdag 22 september hebben wij ons naar Scheveningen verplaatst om mee te doen aan het Korenfestival “Terug naar de kust”. Daar zongen wij eerst om 13.42 uur in de Bethelkerk (waar ons kerstconcert afgelopen jaar ook werd gehouden) en tenslotte om 14.52 uur op het kerkplein.

Zaterdag 6 oktober zijn wij voor een 900-koppig publiek tijdens Korenslag Bollenstreek de strijd aangegaan met zes koren uit Noord-Holland en Almere, allen winnaars van eerdere edities van dit spektakel. In 2014 sleepten wij in Noordwijk de eerste prijs in de wacht. Helaas hebben we niet de eerste prijs in de wacht kunnen slepen maar wel een prachtige avond gehad en veel van andere koren kunnen genieten (en zij van ons uiteraard).

Na deze optredens blikken we al weer vooruit naar de laatste maanden van het jaar en zijn ons aan het voorbereiden op het kerstseizoen. Houd u alvast zaterdagavond 15 december vrij voor ons kerstconcert dat wederom in de Bethelkerk in Scheveningen zal worden gehouden! Aan het eind van het jaar mogen we ook weer stralen op het top2000-spektakel op het malieveld in Den Haag op 27 en 28 december. Over beide evenementen volgt binnenkort meer informatie op deze website.