Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Terug naar de kust – Scheveningen. Nieuwe outfit, nieuw repertoire!

Terug naar de kust – Scheveningen. Nieuwe outfit, nieuw repertoire!

Op 28 september trad Popkoor Focus weer aan voor het jaarlijkse koor-event
“Terug naar de kust” op Scheveningen. 

Veertig koren en honderden zangers trotseerden de fikse regenbuien die voor aanvang van het festival op Scheveningen neerdaalden. Hiermee had de organisatie al rekening gehouden en daarom de meeste optredens naar een binnenlocatie verhuisd. Wij mochten ons eerste optreden gelukkig op het enige buitenpodium ten gehore brengen. Dit deden we in onze nieuwe denim/grijs/witte outfit. Een combi waarvan we pas
vandaag het eindresultaat hebben kunnen aanschouwen. Aan de reacties te horen, viel dit wel in de smaak bij ons publiek. Wat ook zeker in de smaak viel, was ons nieuwe repertoire dat we voor het eerst konden laten horen aan het publiek. Het klonk al mooi en opzwepend, maar (dirigent) Loek kennende, gaan we er nog een schepje bovenop doen om het nog mooier te laten klinken!

Ons tweede optreden vond plaats op het podium van YMCA. Een binnenlocatie met een andere dynamiek en akoestiek maar zeker net zo gezellig. We kunnen weer terugkijken op een geslaagde middag waarbij naast zelf optreden ook het luisteren naar andere koren, voor veel inspiratie heeft gezorgd.