Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Saamhorigheid

Saamhorigheid

Koorlid Leo vertelt:

Hoe kom je tot een grote prestatie?? Door teambuilding. Een luisterend oor bieden aan je zangcollega. Vragen hoe het met je gaat in goede, maar ook in minder goede tijden.

Soms is een klopje op je schouder of een oogcontact al voldoende.

Dit is wat popkoor Focus zo sterk maakt. Vijftig mensen met allemaal een ander karakter, maar wel één doel voor ogen hebben: “Presteren”! En dat we dat gedaan hebben zondag 21 mei op de Pier, dat spreekt voor zich.

Solisten, a-capella nummers, rappende mannen, of met de muziekband zingen. Alles klopte onder de bezielende leiding van onze dirigent.

Popkoor Focus
Popkoor Focus
Popkoor Focus
Popkoor Focus
Popkoor Focus
Popkoor Focus

Ik had zelf familie, voetbalvrienden en oud collega´s in de zaal zitten, waaronder ook mensen, die muzikaal onderlegd zijn. Ze vonden het allemaal geweldig.

Ook het bestuur, commissies een compliment. Tot in de puntjes verzorgt.

Één ding, waar ik zelf moeite mee had. Na de eerste voorstelling zoveel eten weggooien. Er was teveel gemaakt of te weinig gegeten. Maar wij konden het om hygiënische reden niet laten staan voor de tweede voorstelling.

Verder is het leuk, dat we nu voor ruim 300 mensen hebben gezongen en op zondag 25 juni voor ongeveer 200.000 mensen mogen zingen op Parkpop in het Zuiderpark van Den Haag. En dit hebben wij zelf verdiend. Dat wordt een mooie afsluiter van dit muzikale seizoen. Dit is presteren op topniveau.

Voor jullie allemaal een prettige vakantie gewenst.