Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Popkoor Focus beleeft haar hoogtepunt op Parkpop!

Popkoor Focus beleeft haar hoogtepunt op Parkpop!

Daar waar we in de historie van ons popkoor al vele hoogtepunten hebben bereikt, werd ons, afgelopen zondag 25 juni op Parkpop in het Haagse Zuiderpark, duidelijk dat er nog meer voor ons was weggelegd.
Op uitnodiging van de Cultuurschakel mochten wij het People Stage Podium betreden en vier swingende nummers voor een net zo swingend en uitbundig publiek laten horen. Eén daarvan was het nummer ‘Umbrella’, oorspronkelijk gezongen door ‘Rihanna’ maar door ons vertolkt in de versie van ‘The Baseballs’. Extra toepasselijk omdat ‘The Baseballs’ ook op Parkpop zouden optreden.

“Niet geschoten is altijd mis”, moet Annemiek van ons koor hebben gedacht. Zij heeft contact opgenomen met het management van ‘The Baseballs’ en aangegeven dat het ons erg leuk zou lijken om samen met hun ‘Umbrella’ te zingen. Toen zondagmiddag duidelijk werd dat onze wens in vervulling zou gaan, was het koor uiteraard uitzinnig van vreugde en opwinding! Voorbereidingen werden getroffen om ons koor backstage richting het grote ParkPop Podium te krijgen en ons in te passen in hun show. Rond kwart over acht was het zover en werden wij door de heren van ‘The Baseballs’ midden in hun show uitgebreid aangekondigd en verwelkomd. Met vóór ons een uitzinnig publiek en diverse fotografen, hebben wij een geweldige vijf minuten show mogen maken en meemaken, onvergetelijk!


Omroep West maakte een TV-compilatie van Parkpop, vanaf 15:05 min zijn wij in beeld met ons optreden met ‘The Baseballs’.

Voorafgaand aan dit groot jaarlijkse gratis popevenement zijn vijf van onze leden geinterviewd door Omroep West.
Luister naar het radio-interview (vanaf 14:05 min.) op radio West.