Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Opbrengst actie Focus voor KiKa

Opbrengst actie Focus voor KiKa

Opbrengst actie Focus voor KiKa overhandigd tijdens kerstoptreden

Afgelopen halfjaar hebben we vele activiteiten voor KiKa georganiseerd met als kers op de taart het benefietfestival in het Koorenhuis. Alles met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

Tijdens ons optreden op de Royal Christmas Fair in Den Haag, was eindelijk het moment aangebroken om bekend te maken wat de totale opbrengst is geworden. Nadat we de eerste set van muzieknummers hadden gezongen, mocht onze voorzitter een cheque van maar liefst 6.397,75 euro overhandigen aan Sam Lew, vertegenwoordiger van KiKa.

Wij als koor zijn supertrots op dit eindresultaat en bedanken iedereen die op welke manier dan ook hieraan een bijdrage heeft geleverd!Een paar dagen eerder heeft Popkoor Focus een kort maar krachtig optreden op Lichtjesavond in Delft mogen verzorgen. Met duizenden mensen als publiek werd het een sfeervol maar ook swingend optreden waarbij het publiek ook actief mee kon zingen en bewegen. 

Dit muzikale en actieve jaar is weer voorbij gevlogen. Hoogste tijd om even bij te komen en te genieten van de feestdagen voordat we ons jubileumjaar in gaan. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2020 en hopen u graag terug te zien bij onze optredens!