Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Kerstgala Kasteel Wittenburg Wassenaar 2017

Kerstgala Kasteel Wittenburg Wassenaar 2017

Op 19 december heeft Popkoor Focus haar repertoire ten gehore mogen brengen bij Kasteel Wittenburg in Wassenaar. Ieder jaar wordt hier een kerstgala gehouden waarbij de gasten bestaan uit onder andere ambassadeurs, leden van het koninklijk huis en andere hoogwaardigheidsbekleders. Op deze avond vormde Trijntje Oosterhuis de hoofdact van deze avond. Wij hadden de eer om naast de rode loper onze plaats in te nemen en alle gasten met ons gezang een warm welkom te geven. Wij droegen voor deze gelegenheid weer eens onze gospeljurk.

In de pauze van het concert van Trijntje Oosterhuis hadden wij ons opgesteld op de prachtige statige trap in het kasteel en ons omgekleed naar stijlvol zwart met blauwe glitter-accesoires. Wederom hebben we ons repertoire gezongen en konden rekenen op veel waardering en complimenten voor ons optreden. Ons optreden sloten we af door nog eenmaal “May it be” a capella te zingen in de concertzaal en het applaus in ontvangst te nemen door de ca 400 aanwezige gasten.

Wij kijken terug op een geslaagd optreden en hopen dat alle aanwezigen mede door onze aanwezigheid zich even in een sprookjeswereld hebben mogen wanen!

Lees hier het verslag van de avond in de Posthoorn.