Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Kerstconcert Den Haag 2017 Bethelkerk

Kerstconcert Den Haag 2017 Bethelkerk

Na een maandenlange voorbereiding, al startend in de zomer, was op 17 december eindelijk het moment aangebroken dat wij ons kerstconcert in de Bethelkerk in Scheveningen ten uitvoer mochten brengen. In de middag was er door het technische team al het nodige werk gedaan om het publiek een prachtige luisterervaring te kunnen bezorgen. Ook was de kerk erg sfeervol belicht waardoor het de uitstraling van een intiem theater kreeg. Aan het eind van de middag was het tijd voor de generale repetitie en werden de puntjes op de i gezet.

Om half 8 mochten we ons verheugen in een uitverkochte Bethelkerk waar ca. 300 bezoekers hebben mogen genieten van een palet aan muzieknummers. Naast kerstnummers, waarbij ‘Rudolph‘ en ‘It’s beginning to look like Christmas‘ het kind in eenieder naar boven haalde, werden ook sfeervolle nummers als ‘May it be’ en ‘When we were young’ ten gehore gebracht. Het koor liet haar van haar beste kant horen door een ook aantal a capella nummers te zingen.

Onze solisten Hans van Toor en Edith Broekhuizen maakten de magie van kerst compleet door respectievelijk het prachtige ‘Holy night’ en ‘Hallelujah’ voor het enthousiaste publiek te vertolken.

Het concert was er één om niet snel te vergeten. De sfeer, de mooie akoestiek maar vooral u als publiek die ons vele complimenten heeft gegeven. Dank dat jullie er waren en dit prachtige concert met ons hebben willen mee beleven!