Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » (Focus-)mannen onder elkaar, ben jij er volgende keer ook bij?

(Focus-)mannen onder elkaar, ben jij er volgende keer ook bij?

Op zaterdag 25 mei heeft het lang verwachte uitje voor deFocus-mannen plaatsgevonden. Vorig jaar zeilend op het IJsselmeer.

Dit jaar een gevarieerd en strak geregisseerd programma in het Haagse. Niet alleen in het koor moet we op elkaar kunnen bouwen, maar deze middag ook in de escape room. In een duister mortuarium was het zaak om binnen een uur te ontsnappen, maar niet zonder vele breinbrekers op te moeten lossen. Ik geloof dat we het net niet hebben gehaald maar de spanning en pret was er zeker niet minder om!

We vervolgden onze tour naar Likeur- en jeneverdestilleerderij van Kleef. De zon was gaan stralen en zorgde ervoor dat we op het terras konden gaan zitten. Daar werd ons met de nodige geschiedenisverhalen, een keur aan jenever en likeurtjes maar ook heerlijke tapas voorgeschoteld. Ons bezoek werd afgesloten met een rondleiding door de zaak en met de mogelijkheid tot het proeven (en uiteindelijk kopen) van nog meer likeurtjes.  

De laatste bestemming was ’t Goude Hooft; gezellig met elkaar napraten over de middag en genieten van het heerlijke eten. Uiteraard hebben we het ook gehad over hoe mooi het zou zijn als we met nog een paar mannen versterkt zouden kunnen worden. In eerste instantie om te zingen, maar daarnaast af en toe met elkaar een leuk uitje doen zoals vanmiddag is ook belangrijk! Kom eens een keer vrijblijvend kijken en luisteren op maandagavond. We oefenen van 20.00 – 22.00 in Marcanto aan de Groene Zoom 11 in Den Haag