Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Cultureel Zomerfestival Voorburg 2022

Cultureel Zomerfestival Voorburg 2022

Een geslaagde comeback

Zaterdag 27 augustus mochten we na een coronapauze eindelijk ons weer laten horen en zien aan het publiek. Wel wat afgeslankt qua leden, maar onder begeleiding van onze tijdelijke dirigente Nadia Basurto werd het een spontaan en swingend optreden! Ook het publiek waaronder veel oud-leden genoot zichtbaar van ons optreden.

Drie kwartier lang kregen we de gelegenheid om gouwe ouwe nummers te laten horen, maar ook een paar nummers te zingen die we nog nooit of soms eenmalig voor publiek hebben gezongen.

Tijdens dit festival was ons koor ook vertegenwoordigd met een informatiestand. Een enthousiast team van koorleden stond de belangstellenden te woord en gaf hen een snelle indruk van waar Popkoor Focus voor staat en wat we te bieden hebben, en dat is nog steeds een ambitieus, goed klinkend en swingend koor! 

De promotie hield niet op, zo werden we geïnterviewd door radio Midvliet! Hopelijk hebben we veel mensen warm weten te maken om eens een keer langs te komen bij één van onze repetitieavonden op maandagavond in gebouw Marcanto aan de Groene Zoom 11.

Was je er niet bij op dit festival? Geen probleem, op onze website kun je ook alle informatie vinden over het wie, wat waar van ons koor.

Ons volgende optreden staat al weer gepland op zaterdag 24 september 2022 op Scheveningen tijdens het grote korenfestival Terug naar de Kust. We mogen twee keer optreden: van 14.40-15.00 en van 16.30-16.50. Bezoek hun website voor de locatie en het totale programma van die dag.