Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » 2e editie korenfestival op de Pier van Scheveningen

2e editie korenfestival op de Pier van Scheveningen

Popkoor Focus presenteert: Zingen op de Pier!

Met optredens van verschillende lokale (pop)koren op de Scheveningse Pier in Scheveningen/Den Haag op zaterdag 23 maart 2023 van 13.00-18.00 uur.

Op herhaald verzoek van enthousiaste bezoekers en deelnemende koren van afgelopen jaar heeft het Haagse Popkoor Focus onder leiding van Rob Manthey weer contact gezocht met de Scheveningse Pier. De tweede editie van dit laagdrempelige en informele korenfestival is een feit! Net als vorig jaar vieren we – samen met een aantal bevriende koren – het begin van de lente op het randje van zee en strand.

Er is geen betere plek!

Het festival vindt plaats halverwege de Scheveningse Pier ter hoogte van het Cafe de Pier en er is voor het podium plaats voor zo’n 200 mensen.

Langs flaneren, meezingen, even blijven luisteren naar de verschillende koren mag natuurlijk altijd. Maar ook gezelllig bij een van de eettentjes op de Pier wat eten? Of lekker shoppen. Entree is gratis dus kom gezellig langs!

Bekende koren uit de regio Groot Den Haag doen mee, o.a. het Haagse Popkoor Pepperoni en Popkoor Alive uit Zoetermeer. Maar ook het bekende Leidschendamse Popkoor Rebound is weer van de partij met pop -, rock- en power ballads. Popkoor Voorburg zal net al vorig jaar vast weer een mooi optreden neerzetten. En dan natuurlijk optredens van organiserend Popkoor Focus onder muzikale leiding van Rob Manthey. Uiteraard zullen een aantal Queen nummers ook dit jaar niet ontbreken.

Kortom, dit lente festival staat garant voor lekker swingen en zingen!

We verwachten een gevarieerde muzikale middag met als kers op de taart hopelijk lekker nagenieten van alle muziek met een drankje, uitzicht op zee en hopelijk een mooie zonsondergang!

Programma is als volgt:

13.30-14.00 uur Popkoor Focus

14.00-14.30 uur Popkoor Alive uit Zoetermeer

14.30-15.00 uur Popkoor Pepperoni uit Den Haag

15.00-15.30 uur Pauzeshow*

15.30-16.00 uur Popkoor Rebound uit Leidschendam-Voorburg

16.00-16.30 uur Popkoor Voorburg

16.30-17.00 uur Popkoor Focus

* Tijdens de Pauzeshow om 15.00 uur is er ruimte voor koorleden van de deelnemende koren die graag  een eigen solonummer ten gehore willen brengen. 

Entree is gratis! U bent van harte welkom het festival bij te wonen!

PS:Vooraankondiging Jubileumconcert Popkoor Focus, 12,5 jaar! – zaterdag 9 november 2024

Bij de welkomtafel naast Cafe de Pier ligt een lijst waarop u eventueel uw e-mailadres kunt achterlaten. U ontvangt dan bericht over de start van de voorverkoop. Handig om te weten! 😉