Popkoor Focus is altijd op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen die bereid zijn tijd, talent en energie te steken in het opzetten van een ambitieus popkoor! De maximumleeftijd voor nieuwe vrouwelijke leden is 55 jaar, voor mannen geldt geen leeftijdsgrens.

 

Wat kost het en hoe werkt de aanmeldingsprocedure?

Je wordt eerst aspirant-lid door middel van het invullen van een inschrijfformulier, betaling van inschrijfgeld en de eerste maand contributie (22,50 euro per maand). Tevens vragen we een bedrag aan borg voor de muziek, welk bedrag je bij opzegging weer retour krijgt. De aspirant-periode duurt maximaal 3 maanden en binnen deze tijd zal door de dirigent worden aangegeven of je voor een vaste plaats binnen het koor in aanmerking komt. Toelating wordt gebaseerd op repertoirekennis, inzet en zangkwaliteiten.

Bent u al enthousiast geworden en wilt u zich gelijk aanmelden, dan kunt u via navolgende link het INSCHRIJFFORMULIER  downloaden. 

Wilt u eerst meer weten of komen luisteren tijdens onze repetitieavond? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.