Het festival

De eerste editie van dit gezellige lentekorenfestival heeft midden op de pier plaatsgevonden. Er stonden diverse leuke koren op het programma. Bedankt koren voor jullie deelname en bedankt publiek voor de gezelligheid! Tot een volgende keer!

Pier opbouw1

Geluid regelen

 

Pier opbouw

Bezig met de opbouw

 

Popkoor Voorburg

Popkoor Voorburg

 

Popkoor Rebound

Popkoor Rebound

 

Vocalzz

Vocalzz

 

Kwasi Kloos

Kwasi Kloos

 

Zingen op de pier

Zingen op de pier

--------------------------------------------------------------------------------------------

De aankondiging 

 

Een nieuw lentekorenfestival op de Pier van Scheveningen:

Popkoor Focus presenteert: Zingen op de Pier!

Met optredens van verschillende lokale (pop en jazz) koren op de Scheveningse Pier in Scheveningen/Den Haag op zaterdag 25 maart 2023 van 16.00-19.00 uur.

 

Het Haagse Popkoor Focus onder leiding van Rob Manthey heeft contact gezocht met de Scheveningse Pier. Zij hebben samen een nieuw relaxed en informeel korenfestival in het leven geroepen om samen met een aantal bevriende koren de lente muzikaal te vieren op het randje van zee en strand. Er is geen betere plek!

Het festival vindt plaats halverwege de Scheveningse Pier ter hoogte van het Biercafe en er is voor het podium plaats voor zo’n 200 mensen.

Langs flaneren, meezingen, even blijven luisteren naar al die verschillende koren mag natuurlijk altijd. Maar ook gezelllig bij een van de eettentjes op de Pier wat eten? Of lekker shoppen. Entree is gratis dus kom gezellig langs.

 

Bekende koren uit de regio Den Haag doen mee, o.a. het wat kleinere Kwasi Kloos met prachtige close harmony arrangementen en de Delftse studenten van de jazz vocal group Vocalzz. Maar ook het bekende Leidschendamse Popkoor Rebound is present met pop -, rock- en power ballads. Nieuwkomer het Popkoor Voorburg bestaat nog niet zo lang maar heeft haar kwaliteit al wel bewezen. En dan natuurlijk afsluitend een optreden van organiserend Popkoor Focus dat sinds een half jaar onder muzikale leiding van Rob Manthey staat. Een aantal Queen nummers staat garant voor lekker swingen, maar jazz en musical nummers ontbreken niet. Kortom het wordt een gevarieerde muzikale middag met hopelijk als bonus een schitterende zonsondergang.

 

Het programma op zaterdag 25 maart is als volgt:

  • 16.00-16.30 uur: Popkoor Focus
  • 16.30-17.00 uur: Popkoor Voorburg
  • 17.00-17.45 uur: Popkoor Rebound
  • 17.45-18.15 uur: Vocalzz
  • 18.15-18.45 uur: Kwasi Kloos
  • 18.45-19.15 uur: Popkoor Focus

 

Entree is gratis! U bent van harte welkom het festival bij te wonen!

2023 03 25 Zingen op de Pier