Haags Popkoor Focus is jarig!

Bekend Haags Popkoor Focus bestaat 5 jaar en organiseert een feestelijk verjaarspartijtje op de Pier van Scheveningen op zondagmiddag 21 mei 2017! Voorverkoop is vandaag feestelijk gestart door de ruim 50 leden van het koor. Popkoor Focus onder muzikale leiding van Loek van Kersbergen geeft een spetterend optreden en biedt de gasten een 'Focus High Tea' op een unieke locatie met rondom uitzicht op zee!

Haags Popkoor Focus, bekend van diverse festivals, flashmobs en theateroptredens, nodigt iedereen van harte uit voor haar verjaarspartijtje op een unieke locatie: Tasty Comedy aan het einde van de Pier van Scheveningen.

Het wordt een, anders-dan-anders, informeel feestje voor alle fans, familie, fanatieke vrienden en uiteraard iedereen die Popkoor Focus een warm hart toedraagt! Popkoor Focus bedankt iedereen voor alle enthousiaste steun die eerste 5 jaar en de Focus 'koks' bieden de gasten graag een bescheiden “Focus High Tea” aan inclusief een drankje. Het 1,5 uur durende muzikale programma bestaat grotendeels uit nieuwe nummers, met een enkele 'gouwe ouwe' dus verwacht een heerlijk optreden, varierend van powerballads tot swingende jazzy nummers, gecombineerd met lekkere, grotendeels zelfgemaakte, kleine high tea hapjes! Een geweldige combinatie!

Het Popkoor Focus verjaarspartijtje is prima in te passen in een gezellig middagje Scheveningen boulevard en strand met familie en vrienden. Op de Pier zijn talloze eettentjes (van biologische frites tot culinaire hamburgers) en het nieuwe reuzenrad is open!

NB: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren!

 

ATTENTIE: DE VOORSTELLING OM 15:30 UUR IS UITVERKOCHT!

WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING IS ER EEN EXTRA VOORSTELLING INGELAST OM 12:00 UUR. HIERVOOR KUNT U NOG KAARTEN BESTELLEN!

 

Popkoor Focus is jarig! vindt plaats op zondag 21 mei 2017 in locatie Tasty Comedy, Pier, Zeekant, Scheveningen van 15.30-17.00 uur. De zaal is open vanaf 15.00 uur.

Entreekaarten zijn € 12,50 per persoon inclusief 1 drankje en bescheiden 'Focus High Tea' en zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Focus op het strand