Een gelukkig en muzikaal 2017!

Popkoor Focus heeft een drukke, maar zeer enerverende maand achter de rug. De maanden voorbereiding met als beloning de prachtige kerstsfeerconcerten en andere optredens die wij met ons publiek mee mochten maken. 

Het jaar hebben wij op een speciale manier mogen afsluiten door onderdeel te zijn van de voorstelling Ouds en Nieuws Show in Koninklijke Schouwburg Den Haag, waarbij we het publiek ontroerden met het lied Hallellujah dat tijdens een flashmob ten gehore werd gebracht. De productie schreef ons het volgende:

" Wij allen vonden het een enorm waardevolle toevoeging aan onze laatste voorstelling! Kippenvel in de zaal en op het toneel bij zowel de cast, crew als het publiek. Het klopte zo erg en jullie hebben het zo mooi gedaan. Wij zijn jullie daar erg dankbaar voor en voor mijzelf is het gewoon ontzettend bijzonder, omdat ik dan toch mijn best doe om die gekke artistieke ideeën van zo'n groep te realiseren en als er dan geweldige mensen als jullie bereid zijn om hier aan mee te werken, geeft dat een heel bijzonder en waardevol, voldaan gevoel!
Dank dank! "

Quote van Productieleider Kim Eldering van het Nieuw Utrechts Toneel over deelname van Popkoor Focus aan de Ouds en Nieuws Show in Koninklijke Schouwburg Den Haag, 31 december 2016

Blauwefeestdagen 2

Het was fijn om te horen hoe enorm u heeft genoten van ons. Wij wensen iedereen een gelukkig en muzikaal 2017. Ook dan hopen we dat we u weer mogen begroeten bij één van onze optredens, zoals ons jubileumconcert!